Wie zijn wij? (Wie ben ik?)

Your friend Dany: Gepassioneerd door bubbels & lekker eten.

Na jarenlange passie voor alles wat met gastronomie te maken heeft beslis ik om eindelijk de stap te maken en mijn passie te delen met iedereen die interesse heeft. 

Ik heb niet zoals de meesten die starten in dit vak een diploma of cursus oenologie gevolgd. Alles wat ik van bruiswijnen ken, heb ik geleerd via boeken die ik aankocht uit passie en op het terrein door uren samen met de producenten ter plaatse door te brengen  

Het advies die ik geef vloeit voort uit mijn belevenissen met bruiswijnen, de expertise van professionelen in dit domein en een luisterend oor voor de mensen met een passie hiervoor. Door te observeren en te luisteren naar de opmerkingen van mensen heb ik kunnen inzien wat we hier in ons klein landje graag drinken, op welk moment we het graag drinken en met welk gerecht dat het beste past. Advies kan natuurlijk nooit 100% nauwkeurig zijn want niet iedereen heeft dezelfde smaak, maar er is wel een bepaald patroon die gevolgd kan worden. Het is voor die reden dat ik verschillende diensten aanbied zoals het vinden van de perfecte match voor uw speciale evenement (trouwfeest, familievergadering, enz...)

Ook is het mogelijk om de meeste van de flessen die u op deze website terugvindt te personaliseren. (Voorbeelden van gepersonaliseerde exemplaren vind u terug in fotosectie). Ik ontwerp samen met u de ideale design voor uw gelegenheid of cadeau.


Meer info nodig?